Bel mij voor een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact opnemen?

S.R.S. Reklame Service b.v.
Delta Industrieweg 13
3251 LX Stellendam

Postbus 90
3250 AB Stellendam

ANAC

Foto van

In het voorjaar en zomer van 2012 hebben we mee mogen werken aan de bouw van een uniek tankstation voor ANAC in Nijmegen. Wij hebben de opdracht gehad voor de bouw van de imposante luifel, alle identificaties en LED verlichting.


De luifel heeft de vorm van een vliegtuig vleugel met een spanwijdte van 70 mtr. en wordt afgesteund op 16 kolommen met een doorrijhoogte van 6,7 mtr.


Tussen de kolommen hangen 8 spreaders in de vorm van een vliegtuigmotor voorzien van totaal 88 LED armaturen die zowel de eilanden als het plafond aan stralen.
Aan de luifelconstructie 'hangt' een stalen droogloopconstructie naar het shop/kantoorgebouw voorzien van helder gelaagd en gehard glas.
Op het dak van de luifel staat een reclameconstructie van 8 bij 9 mtr. en een hoogte van 3 mtr. waartegen de ANAC identificaties zijn aangebracht. Verder is de luifelboei voorzien van een LED-line en hebben we een electronisch prijzenbord geleverd.


 


 

Neem contact met ons op

Bent u geinteresseerd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op via onze adresgegevens aan de linkerzijde of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.